Brandefood culinair pop-up restaurant

Exclusief in stijl dineren op een unieke locatie, dat is waar het Culinair Weekend voor staat.

Op 15 september 2018 toveren we de markthal in Brandevoort om tot een waar Pop-Up restaurant.
Een volledig verzorgde culinaire avond uit met heerlijk eten en oorstrelend entertainment. In samenwerking met Rooijakkers Party & Events en Floris Raijmakers presenteren we u een 5 gangenverrassingsdiner bereid door onze chefs; Pieter van mierlo en Mark Mitchell. Dit diner kunt u compleet maken met een bijpassend wijnarrangement geselecteerd door onze huisvinoloog Vonojo.

De avond wordt muzikaal omlijst door het beroemde Pasta e Basta concept uit Amsterdam. Van Italiaanse aria’s tot moderne popballads en jazzstandards, de zingende obers en serveersters van Pasta e Basta zingen u en uw gasten toe terwijl ze de beste service bieden.


Romantisch met z’n tweeën of gezellig met een groep? Brandefood Pop-Up Restaurant met Pasta e Basta is dé plek voor een complete avond culinair en cultureel genieten.


Het diner zal een 5 gangen verrassings dinner zijn bestaande uit:

Ontvangst met een heerlijke amuse:
Wijnselectie: Prosecco di Veneto (2 munten)

Voorgerecht:
Tijdens het voorgerecht staan er ook verschillende soorten brood, boter en tapenade op tafel.
Wijnselectie van onze huisvinoloog (2 munten)

Tussengerecht:
Wijnselectie van onze huisvinoloog (2 munten)

Hoofdgerecht:
Wijnselectie van onze huisvinoloog (2 munten)

Dessert:
Verrassende dessertwijn van onze huisvinoloog (2 munten)


Overige dranken:
Tafelwater (Gratis).
Bier, fris (1 munt)
Huiswijn wit, rose, rood (1,5 munt)