Brandefood culinair pop-up restaurant

Exclusief in stijl dineren op een unieke locatie, dat is waar het Culinair Weekend voor staat. Op 15 september 2018 tovert Brandefood de markthal in Brandevoort eenmalig om in een restaurant op topniveau. U gaat genieten van een exclusief 5 gangen diner welke, naar keuze, voorzien wordt van een mooie wijnselectie van onze huisvinoloog.

Het geheel wordt muzikaal omlijst door Pasta e Basta, het verrassende en oorstrelende concept van het gelijknamig restaurant uit Amsterdam.

Het diner zal een 5 gangen verrassings dinner zijn:

Ontvangst met een heerlijke amuse
Wijnselectie: Prosecco di Veneto (2 munten)


Voorgerecht:

Tijdens het voorgerecht staan er ook verschillende soorten brood, boter en tapenade op tafel.
Wijnselectie van onze huisvinoloog (2 munten)


Tussengerecht:

Wijnselectie van onze huisvinoloog (2 munten)


Hoofdgerecht:

Wijnselectie van onze huisvinoloog (2 munten)


Dessert:

Verrassende dessertwijn van onze huisvinoloog (2 munten)


Overige dranken:

Tafelwater (Gratis).
Bier, fris (1 munt)
Huiswijn wit, rose, rood (1,5 munt)